Tegneserier
  Bøger
  Magasiner
 
 
 
 
 

Nyt album fra Henrik Rehr
Den 9. februar 2004 udkommer Henrik Rehrs "Tribeca Sunset", opfølgeren til "Tirsdag", hans personlige beretning om terrorangrebet på World Trade Center i New York 11. september 2001.

"Tribeca Sunset" beretter om fire gamle venner, der er vågnet op til hverdagens realiteter i et nyt New York. Illusionerne er bristede, optimismen har fået et knæk og tvivlen råder. Hver især prøver de at finde sig til rette i et nyt verdensbillede præget af økonomisk usikkerhed og terrortrusler.


"Tribeca Sunset" er på 56 sider, hardcover og koster 99,50 kr.
 

Gyseralbum på vej fra Peter Snejbjerg
Forlaget Fahrenheit præsenterer til inden vinterens udløb et af den danske tegner Peter Snejbergs hovedværker på dansk: "De underjordiske".

Serien er skrevet af Dan Abnett, John Tomlinson og Steve White og blev oprindeligt udsendt af det amerikanske forlag Dark Horse Comics i 1997 under titlen "The Lords of Misrule".

Ved udgivelsen lagde de amerikanske kritikere vægt på det fængende gys og Peter Snejbjerg fantastiske tegninger.

Den danske udgave er på ca. 160 sider

 
 

Jacques Tardi vender tilbage til Første Verdenskrig
I foråret 2004 udsendes "Varlot Soldat", en fortælling fra Første Verdenskrigs skyttegravshelvede, tegnet af franskmanden Jacques Tardi og skrevet af den belgiske forfatter Didier Daeninckx.

Jacques Tardi er herhjemme først og fremmest kendt for sin albumserie "Adeles ekstraordinære oplevelser", sine fortolkninger af krimiforfatteren Léo Malets bøger om detektiven Nestor Burma samt en række enkeltstående værker, hvoraf mange tager udgangspunkt i tiden omkring Første Verdenskrig.

"Varlot Soldat" bliver i klassisk albumformat, sort/hvid og med stift omslag og udsendes inden sommeren tager over.

 

T. Thorhauge vinder Carlsbergs Idé-Legat
Mandag den 10. november modtog serieskaberen T. Thorhauge Carlsbergs Idé-Legat som Årets Fund. Det er første gang, prisen uddeles til en serieskaber, og i priskomiteens begrundelse blev der lagt vægt på Thorhauges tegneseriealbum "Det der går forud", som Forlaget Fahrenheit udgav i december 2000.

Prisen bringer Thorhauge i selskab med blandt andre Peter Høeg, Rockers By Choice, Casper Christensen og Nikolaj Nørlund, der, da de i sin tid også modtog Carsbergs Idé-Legat, ligesom T. Thorhauge var unge udøvende kunstnere på vej frem.

 

Fahrenheit udgiver Alan Moore
Netop udkommet er Alan Moore og Kevin O'Neills kritikerroste tegneserie Det Hemmelighedsfulde Selskab

Alan Moore har gennemtravlet 1890ernes engelske triviallitteratur, og lader Dronning Victoria hyre så velkendte personligheder som Alan Quatermain, Kaptajn Nemo, Dr. Jekyll, Minna Harker og Den Usynlige Mand for at bekæmpe en galning, der truer det britiske imperium.

En filmatisering inspireret af tegneserien får danmarkspremiere til september med Sean Connery i rollen som Alan Quatermain.

 
Albummet er på 144 sider i farver, koster 199,50 og kan fås i landets seriebutikker og boghandlere, eller kan bestilles ved at kontakte Forlaget Fahrenheit.
 

Nyhedsarkiv
2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2006-8, 2005, 2. halvår 2004, 1. halvår 2004

 
 
bundv   bundh

Kvinden
Oscar K og Rasmus Bregnhøi
Kvinden der ikke kunne huske

Gavrilo Princip
Henrik Rehr
Gavrilo Princip

Romeren

Lasse Holm
Romeren

Desertør
Halfdan Pisket:
Desertør