Tegneserier
  Bøger
  Magasiner
 
 
 
 

Tribeca Sunset udkommer på svensk
Henrik Rehrs Tribeca Sunset, som Fahrenheit udsendte i begyndelsen af 2004, er nu udkommet på svensk, udsendt af Optimal Press.
Serien, der handler om tiden efter terrorangrebet den 11. september 2001, er en tematisk opfølger på Henrik Rehrs meget omtalte album Tirsdag, der også er udsendt på svensk og amerikansk samt solgt til udgivelse i Indien. 

På vej: Frida og Jacques Tardi
Mandag den 5. juli udkommer Jacques Tardis "Soldat Varlot"
og Lars Hornemans Frida 2: "Modvind"


Denne sommer er det 90 år siden, Første Verdenskrig brød ud. Efter den østrigske tronfølger Frans Ferdinand og hans hustru blev skudt på åben gade i Sarajevo den 28. juni 1914, erklærede Østrig-Ungarn en måned senere krig mod Serbien.

I den anledning udgiver Forlaget Fahrenheit Soldat Varlot tegnet af franskmanden Jacques Tardi efter en historie af forfatteren Didier Daeninckx.

 

 

 

Samme dag udsendes Frida 2, "Modvind", af Lars Horneman.

Her får læseren en gylden mulighed for at kigge med i Fridas dagbogsnotater, der involverer alt fra det daglige arbejde som privatdetektiv og skolevikar, oplevelser med onde naboer, en gal videnskabsmand og en misforstået kunstner, samt langvarige forhåbninger om at møde den eneste ene.

Frida er således et både morsomt og rørende portræt af en ung, uskyldig, dansk alene-pige, der har hjertet på det rette sted - også når situationsfornemmelsen endnu engang svigter.

 

På vej: Det Hemmelighedsfulde Selskab nr. 2
Onsdag den 9. juni udgiver Forlaget Fahrenheit "Klodekrigen", opfølger til en af de seneste års mest roste og bemærkelsesværdige tegneserier, Det Hemmelighedsfulde Selskab, af englænderne Alan Moore og Kevin O'Neill.

En ny fare truer det britiske verdensimperiums hovedstad, London. Året er 1898 og denne gang er det en fjende fra en fjern og ukendt verden, der atter samler rigets mest hemmelige og mest usandsynlige agenter.

Forlaget Fahrenheit udgav sidste år første bind af Det Hemmelighedsfulde Selskab, der blev en af årets mest omtalte og kritikerroste udgivelser. Albummet blev udsolgt på rekordtid og er allerede nu et eftertragtet samlerobjekt. En film med samme navn, bygget løseligt over tegneserien, fik premiere sidste efterår med Sean Connery i hovedrollen.

Det Hemmelighedsfulde Selskab er en hæsblæsende spændingshistorie, der med en blanding af respekt og glimt i øjet genbruger og genopdager en række figurer fra klassiske romaner anbragt i en historie, der er fyldt med yderligere referencer til fortidens populærlitteratur.

Albummet er på 144 sider i farver og koster 199,50 kr. og er til salg fra onsdag den 9. juni.

 

Amerikansk ros til Henrik Rehrs Tribeca Sunset
Den amerikanske udgave af Henrik Rehrs Tribeca Sunset får gode ord med på vejen af mediegiganten Times tegneserieanmelder, Andrew D. Arnold. Arnold konstaterer, at Henrik Rehr har et exceptionelt talent for at skabe nuancerede figurer og konkluderer, at Tribeca Sunset er den bedste historie, han har læst, der omhandler 11. september-katastrofen.
Læs hele anmeldelsen af Tribeca Sunset her!

 

Punktskriftmysteriet reklamerer for ny software
Lasse Holms "Punktskriftmysteriet", som Fahrenheit producerede i samarbejde med Danmarks Blinde Bibliotek i anledningen af dets 50 års jubilæum, skal indgå i det engelske firma Dolphins præsentationsmateriale for EaseReader, et softwareprogram til afspilning af digitale lydbøger på computere. Med Punktskrift-mysteriet følger en CD med tegneserien som lydbog, og EaseReader gør det muligt at aflytte den samtidig med, at man navigerer rundt i tegneseriens afsnit. Når EaseReader er helt færdigudviklet, vil Dolphin bruge uddrag af Punktskriftmysteriet i sin præsentation på bogmesser verden over.

 

Læs romanen - hør musikken!
Ny bog med CD fra Forlaget Fahrenheit.

Det er forsøgt før, med vekslende held: den svære kombination af litteratur og lydspor.
Nu tager Forlaget Fahrenheit udfordringen op med udgivelsen af Lasse Holms POP!, der omfatter både fortællingen om det danske

 
popband Glow og deres problemfyldte vej mod stjernerne, samt en CD med den musik, bandet skaber undervejs.

POP! udkommer mandag den 26. april og lanceres ved en reception torsdag den 29. april kl. 17.00 på Café Barcelona, Fælledvej 21, 2200 Kbh. N.
Glow giver gratis koncert kl. 19.00 samme sted.
Alle er velkommen til gratis velkomstdrinks, sprøde tapas, billige fadøl og dunkende popmusik!
 

På vej: Lars Hornemans Frida
8 år skulle der gå før den anmelderroste FRIDA-tegneserie fra 1996 skulle få en efterfølger. Men her er hun, stadig lige naiv, insisterende, og også stadig iført catsuits.

Frida 2, "Modvind", forventes at udkomme omkring 1. maj.

Albummet er på 48 sider i farver, hardcover og koster 99,50 kr.

 

Nyhedsarkiv
2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2006-8, 2005, 2. halvår 2004,2003

 
 
bundv   bundh

Kvinden
Oscar K og Rasmus Bregnhøi
Kvinden der ikke kunne huske

Gavrilo Princip
Henrik Rehr
Gavrilo Princip

Romeren

Lasse Holm
Romeren

Desertør
Halfdan Pisket:
Desertør