Tegneserier
  Bøger
  Magasiner
 
 
 
 
19

Ude 21. april: "En dyne af sne" og "Putte"
"En dyne af sne" er amerikaneren Craig Thompsons selvbiografiske fort ælling om sin opvækst i en kristen familie i den amerikanske stat Wisconsin. Hudløst ærligt beretter han om sin tro og tvivl og især om mødet med Raina og den kærlighed, der er så forunderlig og skræmmende - den første. Thompson maler hele følelsesregistret og efterlader læseren med et farverigt og mønstret billedtæppe, indhyllet i en dyne af sne.

En dyne af sne, 592 sider, kr. 299,50. Ude mandag den 21. april.

Mød hønen Putte, der er blevet stormende forelsket og ikke kan få ham ud af hovedet: Ræven! Læs om elefanten Ib, der i virkeligheden bare er en lille grå mus, der længes efter en ven. Og mød koen Linda, der går i aktion, da slagteren Dræber-Bjarne kommer for at hente hendes elskede Guitar-Steen.

Tre fortællinger om venskab, mod og lidenskabelig kærlighed, skrevet af Lilja Scherfig og illustreret af Kamilla Wichmann, Rasmus Bregnhøi og Otto Dickmeiss.

22
Putte og de andre, 32 sider i farver, kr. 129,50. Udkommer mandag den 21. april.
 

Den uhyggeligste bog, der nogensinde er skrevet!
"Oriuagors profeti" har allerede skabt en del røre på Internettet, hvor bogens engelsksprogede hjemmeside har sat sindene i kog ikke kun i Danmark, men i resten af Europa og USA. Tør du læse mere om den, så klik her og få ikke kun indsigt i baggrunden for bogens tilblivelse og genopdagelse, men se også chokerende videooptagelser af forskeren, der har undersøgt dette gruopvækkende skrift!

  Oriuagor
 
23  

"Solas" nomineret til Orla Prisen
Anders Walters "Solas" er nomineret til DRs børnebogspris, Orla Prisen. Prisen uddeles hvert år til årets bedste børnebøger, og Solas er nomineret i kategorien bedste tegneserie. Ved en indledende runde skal brugerne stemme på deres favorit, så det er bare om at klikke her og se at få stemt!
Den endelige vinder bliver kåret i en direkte tv-udsendelse på DR1 onsdag den 23. maj.

 

Ude mandag den 19. februar: "Hyldest" af Henrik Rehr
Mandag den 19. februar udkommer Henrik Rehrs "Hyldest", en sprudlende hyldest til alt og intet! En grafisk og fortællemæssig tour de force, der indkapsler Henrik Rehrs 20-årige karriere som serieskaber!

Om "Hyldest" fortæller Henrik Rehr: "I stedet for at lade teksten
og tegningerne følge hinanden i en komplementær dans, har jeg

  21
valgt at betragte de to elementer som skibe i natten, der nu og da kun skimter hinandens lys, nu og da sejler side om side, nu og da rejser på helt forskellig kurs."

Læs mere ved at klikke her
 
13  
Lasse Holms "Formateret" ude mandag den 19. februar
Daniel er ung, smuk og smart. Han arbejder på et københavnsk reklamebureau og ved alt om Haute Cuisine, vin, tøj, design og James Bond. Men da Louise, et af hans tilfældige pigebekendt-skaber, mister hukommelsen efter et færdselsuheld, finder Daniel en langt større udfordring, end hans arbejde kan tilbyde ham: at skabe et menneske.

I dagbogsform følger vi Daniels – og snart også Louises – opfattelse af begivenhederne, der inden længe udvikler sig i en helt anden retning, end Daniel havde forestillet sig. Læs mere ved at klikke her
 

Solas 1, "Opikayana" udkommer torsdag den 5. oktober!
Ny fantasy-inspireret tegneserie i to dele af Anders Walter.

I 15 år har Solas ventet på hævn.
Som dreng overværede han sin familie blive nedslagtet af den tyranniske verdenshersker Nedal.
Solas får endelig chancen for hævn, da farens gamle soldater-kammerat, Niloc, beslutter at gøre et sidste attentatforsøg mod Nedal og hans verdensimperium.

På samme tid som Solas udgives, udsender det danske band

  17
Grand Avenue en musikvideo til deres nummer "Playground", hvori der indgår tegninger fra serien. "Playground" vil blive vist på DR og TV2's musikprogrammer, MTV og Voice TV. Se to sider fra albummet her
 
14  
Jason signerer på Komiks.dk!
Den norske serieskaber, der er aktuel med albummet "Vent lidt...", gæster weekendens tegneseriefestival i København, Komiks.dk, og
vil signere i Forlaget Fahrenheits stand.

Desuden vil Paw Mathiasen tage en snak med ham søndag kl. 16 på festivalen. For mere info: www.komiks.dk

Søndag vil Peter Kielland præsentere tredje og
sidste bind af Jernpotte, der udgives af Bogfabrikken og kan købes i Fahrenheits stand. Programmet for signeringer i Fahrenheit og Trianglen Antikvariats
fællesstand ser indtil videre sådan ud:

Lørdag:

kl. 13-14: Ole Comoll (Kage og andre serier) & Jason (Jernvognen/Vent lidt...)
kl. 14-15: Frank Madsen (Kurt Dunder) & Sussi Bech (Nofret)
kl. 15-16: Lars Horneman (Frida) & Ib Kjeldsmark (Sloth)
kl. 16-16.30: Rune Kidde
kl. 16-17: Cav Bøgelund (Blodbryllup) & Jason

Søndag:
kl. 12-13: Peter Kielland (Fisk/Jernpotte) & Christian Højgaard (Gudernes skat)
kl. 13-14: Ib Kjeldsmark & Jason
kl. 14-15: Ole Comoll & Lars Horneman
kl. 16-17: Jason

...og der kommer flere forbi og giver en tegning!
 

På vej: Ole Comoll bager kager, Frida 3 og spansk drama!
Fahrenheit udsender i slutningen af april hele tre danskproducerede tegneserier:

Frida 3: "Frida i Sverige" af Lars Horneman
Blodbryllup af Henrik Rehr og Cav Bøgelund
Kage - og andre serier af Ole Comoll Christensen (billedet)

Alle tre album udkommer i slutningen af april og bliver præsenteret på bogfestivalen Litteratur i Musikhuset Aarhus lørdag og søndag den 22.-23. april og weekenden efter på seriefestivalen Komiks.dk i Kedelhallen på Frederiksberg.

  15
 
18  

På vej: Vent lidt af Jason
Nu udkommer en af de sidste års mest roste nordiske tegneserier: Vent lidt... af nordmanden Jason, en gribende historie om en livsskæbne, der ikke blev som håbet.

Jasons serier er oversat til flere sprog og udsendt i det meste af Europa samt i USA og Sydkorea. På baggrund af den amerikanske udgave af "Vent lidt" modtog Jason den prestigefulde Harvey-tegneseriepris, og blev for samme værk nomineret til Eisner-prisen.

Vent lidt... udkommer i slutningen af april og bliver præsenteret på bogfestivalen Litteratur i Musikhuset Aarhus lørdag og søndag den 22.-23. april og weekenden efter på seriefestivalen Komiks.dk i Kedelhallen på Frederiksberg.
 

Nu udkommer Det kronede hjerte!
12 års venten er slut: Forlaget Fahrenheit udsender den samlede udgave af Jodorowsky og Moebius' Det kronede hjerte.
I 1994 blev de to første af i alt tre planlagte bind af Det kronede hjerte udsendt på dansk af forlaget Bogfabrikken. Tredje bind nåede aldrig ud, og således blev den vanvittige historie om universitetsprofessor Alain Mangels stormfulde møde med kødets lyster og åndens kraft aldrig afsluttet for et dansk publikum.

Nu kan historien endelig læses i sin fulde længde, i alt 192 siders vanvittig komedie!

  12
Det kronede hjerte udkommer i slutningen af april og bliver præsenteret på bogfestivalen Litteratur i Musikhuset Aarhus lørdag og søndag den 22.-23. april og weekenden efter på seriefestivalen Komiks.dk i Kedelhallen på Frederiksberg.
 
16  

Sloth
På gaden fredag den 17. februar

En roadmovie tegneserie af Ib Kjeldsmark!
Læs mere ved at klikke her!

 

Nyhedsarkiv
2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2005, 2. halvår 2004, 1. halvår 2004, 2003

 
bundv   bundh

Kvinden
Oscar K og Rasmus Bregnhøi
Kvinden der ikke kunne huske

Gavrilo Princip
Henrik Rehr
Gavrilo Princip

Romeren

Lasse Holm
Romeren

Desertør
Halfdan Pisket:
Desertør