Tegneserier
  Bøger
  Magasiner
 
 
 
 

Spilquiz
Test din og vennernes viden om spil med over 500 spørgsmål om alt fra de nyeste konsolspil til arkadehallernes klassikere.

Læs mere

Strip!
 
Gudernes Skat 2  

Ude nu: Gudernes skat 2 -"Karthagos spøgelser"
Nu kommer fortsættelsen til "Helvedeskoblet", franskmanden Philippe Thirault og danskeren Christian Højgaards spændingsserie fra de første århundrede af Europas historie.

Byzans' snu og uberegnelige kejserinde, Theodora Augusta, samler fem lejesoldater, tre mænd og to kvinder. Fem personer, der tidligere har været på mission sammen. Fem garvede krigere, der tilsammen udgør Helvedeskoblet.

Opgaven bliver deres hidtil sværeste: at finde gudernes skat og dermed bane vejen for Augustas plan om at samle det gamle romerske imperium.

Opgaven fører Helvedeskoblet til Karthago, hvor spøgelserne venter dem! Læs mere
 
Sig goddag til Julle Julemand!
Julle Julemand er en række fortællinger om en julemand, der fra sit lille hus på Nordpolen drager ud i verden på eventyr med sine venner, den meget lidt afskyelige snemand og den trofaste pingvin Plumpe. Det bringer dem både til varme lande, men også rundt på Nordpolen, når de da ikke er travlt optaget på jule-mandens gaveværksted. En charmerende pantomimetegneserie for børn fra 3 år og opefter, skrevet og tegnet af franskmændene Lewis Trondheim og Thierry Robin. Udkommer december 2009.
 

Julle Julemand

 
Det Hemmelighedsfulde Selskab: Århundredes hemmeligheder
DHS 3  

Trykkeriet arbejder med den danske udgave af Alan Moore og Kevin O'Neills nyeste udspil!

Nye farer truer imperiet og et nyt hemmelighedsfuldt selskab samles under Mina Murray og en forynget Alan Quatermain for at bekæmpe truslen ... hvis de kan finde ud af hvad den består af.

Dette første bind i trilogien, “Århundrede”, tager sit udgangspunkt i Berthol Brechts “Laser og pjalter” og et England befolket af personer fra fiktionens verden set i Alan Moores og Kevin O’Neills troldspejl. I butikkerne primo 2010.
Spacer
Spacer

 
Kongen af tegneserier i STRIP! 47
Jack Kirby er den måske mest produktive og indflydelsesrige amerikanske tegneserieskaber nogensinde. Hans karriere spændte over seks årtier, og han stod undervejs fadder til figurer som Captain America, Fantastic Four, The Incredible Hulk og X-Men. Henry Sørensen skriver om tegneren og forfatteren, som både kollegaer og læsere i årevis har refereret til som "King of Comics".

Desuden indeholder Strip! 47 interview med tegneren Peter
  Strip! 47
Madsen i forbindelse med afslutningen på Valhalla, et besøg hos franske Jean-Claude Mézières, der lægger sidste hånd på Linda og Valentin, en tur til den japanske manga- og animeskaber Hayao Miyazakis eget museum i Tokyo samt præsentation af tegneserierne Fables og 100 Bullets.
 
Nautilus   Reykjavik   Flottere fotos  

Ude nu fra Fahrenheit:
Nautilus
Reykjavik
Flottere fotos

 
Det Hemmelighedsfulde Selskab vender tilbage
Victoriatidens Englands mest hemmelige og mindst sandsynlige agenter samles atter, klar til at erobre det 20. århundrede!

Det Hemmelighedsfulde Selskab 3 er første bind af tre (der alle udkommer på dansk), skrevet af tidens største tegneserie-forfatter, Alan Moore, tegnet af Kevin O'Neill og farvelagt af Ben Dimagmaliw. Udkommer i oktober.
  Det Hemmelighedsfulde Selskab 3
 
Henrik Rehr: Reykjavik  
På vej: To abstrakte tegneserier
Henrik Rehr: "Reykjavik" og Andrei Molotiu: "Nautilus"

"Reykjavik" og "Nautilus" er noget så unikt som en blanding mellem den nye genre indenfor tegneseriemediet, graphic novel (grafisk roman), og den abstrakte billedkunst. Begge bøger er opbygget af sekvenser (for "Reykjaviks" vedkommende et langt forløb, for "Nautilus"s vedkommende en lang række kortere forløb), der bruger seriemediets særlige udtryksmidler - narrative forløb og billedrammer - og kombinerer dem med den abstrakte billedkunsts visuelle egenart.
"Reykjavik" af Henrik Rehr er en række visuelle indtryk fra en rejse på Island, Henrik Rehr foretog i 2005. Rehrs perception af landets vilde natur udtrykkes i en stærk ekspressiv billedflade, der holdes i de stærke nuancer sort og hvid.
"Nautilus" af Andrei Molutiu er et visuelt sansebombardement. Hver sekvens har en titel, som læserne kan associere ud fra ved hjælp af billederne. "Nautilus" er en samling værker, Molutiu har skabt inden for de sidste fem år.

Udkommer juni
 
På vej: "Flottere fotos" af Jan Kjær
En uteknisk bog om at tage bedre billeder.

"Flottere fotos" er for dem, der gerne vil lære at tage bedre billeder uden nødvendigvis at skulle sætte sig ind i kameraets komplicerede teknik.

Ved at være opmærksom på lysforhold og sin egen placering i forhold til motivet, kan man forbedre sine billeder enormt.

Bogen er skrevet og fotograferet af Jan Kjær, som også står bag "Manga - 20 tips & tricks", og udkommer 10. juni.
 
 
Strip! 46  

Michael Chabon skriver for Strip!
Tegneserietidsskriftet Strip! har tilknyttet den amerikanske forfatter Michael Chabon som skribent.

Michael Chabon er herhjemme især kendt for romanerne ”Landevejens riddere”, “Det jiddische politiforbund” og “Den utrolige historie om Kavalier og Clay”, hvoraf sidstnævnte både er en malende fortælling om to unge mænd, der i den amerikanske tegneseries golden age opfinder superhelten Eskapisten, og historien om tegneserie-branchen i USA.

“Noget for børn” er Chabons tale til Eisner-prisuddelingen 2004, som senere blev senere trykt i essay-samlingen “Maps and Legends”.

Desuden indeholder Strip! 46 et besøg hos verdens største serieforlag, det japanske Kodansha, interview med Thomas Thorhauge, der er aktuel med "Kom hjem", præsentationer af tegneserieudgaven af "Den lille prins", American Flagg! og "Alan's War" samt turisttips med tegneserievinkel til Bruxelles, Tokyo og Istanbul.
 
Johan F. Krarup: "Foxtrot 1"  

Nyt magasin!
Magasinet Foxtrot er Johan F. Krarups (Mixed double) eget tegneserieprojekt, hvor han en gang om året vil udgive sine mere eksperimenterende tegneserier.

Første nummer af Magasinet Foxtrot byder på historien om praktikanten Robin, der gennem godt hundrede pinagtige sider på det groveste udnyttes og ydmyges af sin chef, Bruce.
Historiens titel er 'For statens sikkerhed', og den lægger sig i den
satirisk-humoristiske traditionfra 'Klovn' og 'Drengene fra Angora'.

Magasinet Foxtrot er på 112 sider og koster 69,- + forsendelse. Kan købes i landets tegneseriebutikker eller ved henvendelse til Fahrenheit.

8 siders smagsprøve
 

Nyhedsarkiv
2013, 2012, 2011, 2010, 2006-8, 2005, 2. halvår 2004, 1. halvår 2004, 2003

 
bundv   bundh

Kvinden
Oscar K og Rasmus Bregnhøi
Kvinden der ikke kunne huske

Gavrilo Princip
Henrik Rehr
Gavrilo Princip

Romeren

Lasse Holm
Romeren

Desertør
Halfdan Pisket:
Desertør