Tegneserier
  Bøger
  Magasiner
 
 
 
 
Strip! 52 på gaden
J.F. Willumsen, Marvel-Morten og Super-Ove, Murena, svenske krimiserier og meget, meget mere.
Strip! 52
 
Peter og postbudet

Peter og postbudet
Peters bedstefar er lige død. Men han fik ikke sagt farvel. Nu går Peter og venter på at høre fra ham. Peter og postbudet er en historie om længsel, håb og venskab skrevet af Lilja Scherfig og illustreret af Otto Dickmeiss.

OBS: 10% af overskuddet fra "Peter og postbudet" går til foreningen Børns Vilkår

 
Julle Julemand ønsker "Glædelig Halloween"
Julen nærmer sig så småt, og Forlaget Fahrenheit er klar med andet bind af Lewis Trondheim og Thierry Robins charmerende pantomimeserie om Julle Julemand.
Julle Julemand 2
 
Heisenberg

Gensyn med Heisenberg
Et gennemillustreret romanprojekt af Oscar K. og Teddy Kristiansen.

- Et af de mest ambitiøse litterære eksperimenter i årevis på det danske bogmarked, skrev Politikens Søren Vinterberg og gav Gensyn med Heisenberg seks ud af seks stjerner.

 
Strip! 51 ude nu!
Frank Quitely, Jean Van Hamme, Charles Burns, Peter Snejbjerg, Daniel Clowes og meget mere.
Strip! 51
 
Vals med Bashir Vals med Bashir
Graphic novel-udgave af den prisbelønnede israelske dokumentar-tegnefilm skrevet af filmens instruktør, Ari Folman, og tegnet af dens chefanimator, David Polonsky. Læs mere
 

Allan Moores lille sorte
Samtalebog med den verdensberømte serieforfatter om hans forhold til magi. Info og uddrag

Om magi
 
Min Fjerne Barndomsby
Nyt oplag af ”Min fjerne barndomsby”
Første oplag af Jiro Taniguchis voksenmanga "Min fjerne barndomsby" blev udsolgt på under to måneder. Men frygt ikke, et nyt oplag er ude nu.
 

Sort hul: og du troede, din ungdom var skræmmende!
Endelig er den her på dansk: Charles Burns' Sort Hul – et af det sidste årtis mest roste og bemærkelsesværdige amerikanske graphic novels.

Sort Hul
 
Lost Highway
Lost Highway: Hank Williams' sidste nat
Søren Mosdals "Lost Highway" beretter om den amerikanske rock- og country-legende Hank Williams' sidste døgn, fra han nytårsnat 1952/1953 sætter sig ind i den bil, der skal køre ham til det næste job, til han næste morgen bliver fundet død på bagsædet.
 
Strip! 50

Strip! 50 ude nu!
Ole Comoll og Niels Søndergaard, Joe Sacco, Milton Caniff, Osama Bin Laden og mere til.

 

Mød Kevin O’Neill og Charles Burns til Komiks.dk
Forlaget Fahrenheit er repræsenteret på årets store tegneseriebegivenhed, Komiks.dk i Øksnehallen 21.-23. maj i København, med en lang række nye udgivelser.

Fahrenheit har inviteret Kevin O’Neill, tegneren af Det Hemmelighedsfulde Selskab, Charles Burns, skaberen af ”Sort hul”, samt et væld af danske tegnere. Se interviews og få dine bøger signeret! Læs mere hos Komiks.dk

DHS3
 
Sprit
Sprit: Nye talenter
I samarbejde med forlaget Aben maler og Komiks.dk udgiver Fahrenheit Sprit – nye talenter, en samling af 18 nye talenter, som endnu ikke har fået en selvstændig udgivelse.
 
Suicide Joe er ikke død ...
- han lugter bare sådan. Suicide Joe er en usleben diamant, tegnet i 1984 af Peter Kielland, men i dag lige så vital og dynamisk! Mere
Suicide Joe
 
DHS3

Det Hemmelighedsfulde Selskab er tilbage!
Det Hemmelighedsfulde Selskab, ”Århundredes hemmeligheder: 1910” er første bind i en trilogi, der også vil omfatte episoderne ”1968” og ”2010”. Fortællingerne er skrevet af den verdensberømte engelske serieforfatter, Alan Moore, og tegnet af Kevin O’Neill.
Sidstnævnte gæster Københavns internationale tegneseriefestival, Komiks.dk, 21.-23. maj i år. Detaljer og smugkig

 

Manga for voksne: Min fjerne barndomsby
2010 skydes ind med et ordentligt brag, når Fahrenheit udsender den over 400 siders lange fortælling "Min fjerne barndomsby" af japaneren Jiro Taniguchi.

En midaldrende mand er på vej hjem fra forretningsrejse. Tung i hovedet af tømmermænd tager han fejl af sit tog og ender pludselig i sin barndomsby, som han ikke har besøgt i mange år. Mens han venter på at komme tilbage med toget, besøger han sin mors grav, falder om foran den og vågner igen i sin fjortenårige krop, i en anden tid, men med alle sine erfaringer i behold. Han

  Min fjerne barndomsby

genoplever sin sorgfrie barndom, der brat endte, da faren forsvandt. Kan han ændre på det, eller må han endnu en gang opleve smerten ved at miste sin far? Og hvad med hans kone og to døtre?

"Min fjerne barndomsby" er manga for voksne, og læses i vestlig retning.


 
Solas 2

Nu udkommer Solas nr. 2
Nu kan du endelig læse afslutningen på Anders Walters Solas. Andet og sidste bind, ”Det stille angreb”, udkommer torsdag den 25. marts. Læs mere

 

Den samlede udgave af ”Danmark besat”
I anledningen af 70-året for Danmarks besættelse – og 20-året for først bind af den danske tegneserie ”Danmark besat” – genudsendes seriens fem afsnit i et samlet bind med nyt forord og ekstra illustrationer. Info og preview

Danmark Besat samlet
 
Vals med bashir  
Waltz with Bashir på dansk
"Waltz with Bashir", den prisbelønnede israelske dokumentar-tegnefilm, der blev vist i de danske biografer tidligere på året, udkommer nu på vej som graphic novel med den danske titel "Vals med Bashir", skrevet af filmens instruktør, Ari Folman, og tegnet af dens chefanimator, David Polonsky.

I 1982 var Ari Folman 19-årig soldat i den israelske hær. I 2006 møder han en ven fra soldatertiden, som fortæller om mareridt, han har i forbindelse med krigen i Libanon. Folman er overrasket over, at han intet husker fra den periode. Han beslutter sig for at opsøge en psykolog, der kan hjælpe ham med at huske, hvad han egentlig oplevede, og som selv var i Beirut på samme tid.
"Vals med Bashir" er en stemningsfuld historie om erindringens magt, sindets afvisning af frygtelige begivenheder og de forskellige opfattelser af det oplevede. Fortællingen er fortalt fra en israelsk vinkel, men sympatien er ikke deponeret hos landets officielle politik, hvorfor den har skabt meget opmærksomhed verden over.

Ude primo 2010.
 
Strip! 48

STRIP! 48
Er David Mazzucchellis "Asterios Polyp" årets tegneserie 2009? Interview med Egolands Ivar Gjørup. Den engelske tegne-serieekspert Paul Gravett giver sit bud på, om danske tegneserier virkelig er "From Wonderland With Love". Præsentation af Scott McClouds Zot!, kvindelige serieskabere fra Sverige samt den homoseksuelle tegneseries historie.

Læs mere

 
På vej: Lost Highway
"Lost Highway" beretter om den amerikanske rock- og country-legende Hank Williams' sidste døgn, fra han nytårsnat 1952/1953 sætter sig ind i den bil, der skal køre ham til det næste job, til han næste morgen bliver fundet død på bagsædet.

I musikkritikeren Klaus Lynggaards efterskrift beskrives Hank Williams som den første ægte rockstjerne og en af country-musikkens store stilskabere. Hans ustyrlige liv med musik, kvinder og sprut samt unikke talent for at skrive melodiske sange har gjort ham til en af rockmusikkens tidligste legender.
  Lost Highway
I en blanding af fiktion og dokumentarisme tegner danskeren Søren Mosdal et portræt af en af det 20. århundredes største personligheder indenfor populærmusikken.

Udkommer første halvår 2010
Spacer
 
Charles Burns: Sort hul  
På vej: Sort Hul
Amerika i 70'erne: Chris, Rob, Keith og Eliza er netop ved at færdiggøre deres skole og står på tærsklen til voksentilværelsen. En smitsom sygdom, der kun rammer teenagere, hærger blandt dem og deres skolekammerater. Pæne og velopdragne piger og drenge fra skolen får misdannelser på kroppen og søger tilflugt i byens udkant - alle på flugt fra normaltilværelsen - en flugt, der er dømt til at mislykkes.

Sort Hul er en af det sidste årtis mest roste og bemærkelses-værdige amerikanske graphic novels.
Sort Huls skaber, Charles Burns, gæster tegneseriefestivalen Komiks.dk 21.-23. maj i Øksnehallen i København.

Udkommer første halvår 2010
 

Nyhedsarkiv
2013, 2012, 2011, 2009, 2006-8, 2005, 2. halvår 2004, 1. halvår 2004, 2003

 
bundv   bundh

Kvinden
Oscar K og Rasmus Bregnhøi
Kvinden der ikke kunne huske

Gavrilo Princip
Henrik Rehr
Gavrilo Princip

Romeren

Lasse Holm
Romeren

Desertør
Halfdan Pisket:
Desertør