Ralf König
Prototype

112 sider i farver
Vejl. pris 149,50 kr.
Isbn 978-87-92320-37-7

Udsendt oktober 2012.
Kan fås gennem landets boghandlere og ved bestilling hos Fahrenheit

Walking Dead 2

”Prototype” er første bind i Königs bibeltrilogi, som indtil videre inkluderer "Arketype" og ”Antitype” (endnu ikke udgivet på dansk), om henholdsvis Noah og apostlen Paulus.

 
 
 

Ralf Königs ”Prototype” er en filosofisk gendigtning af skabelsesmyten som et lystspil om tro, identitet og seksuel frigørelse i Edens Have, hvor syndefaldet kaster det paradisiske trekløver, Adam, Gud og slangen Luci, ud i en moderne og gennemgribende erkendelsesrejse.

Ralf König – født 1960 i Soest, Westphalen – etablerede sig i begyndelsen af 1980’erne som den mest succesfulde tegneserieskaber i det tyske bøssemiljø. Hans gennembrud hos det brede publikum kom i 1987 med tegneserien ”Den følsomme mand”. Hans tegneserier er oversat til talrige sprog og har tjent som forlæg for film, skuespil og dukketeater. Han har modtaget flere priser som den bedste tyske og internationale tegneserieskaber, bl. a. på den internationale tegneseriefestival i den tyske by Erlangen i 2006, hvor han fik juryens specialpris for sin kunstneriske kommentar til striden om Muhammed-tegningerne.

"Prototype" blev i 2009 hædret med Sondermann-prisen, Tysklands vigtigste tegneseriepris.

Prototype 1

Prototype 2